100
%
Ingen Kopi'er

Ingen Kopi'er

En custom made villa fra m2plus er i sagens natur ikke noget, man kan købe i en “butik” – det skabes fra bunden og i samråd / samspil med bygherre.

Vi er og vil hele tiden være på forkant med byggeriets og markedets tendenser og dermed stile efter en konstant fornyelse og udvikling – ikke blot i vores byggerier, men også i måden vi driver forretning på.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken i vores nybyggede huse, ved om- & tilbygninger eller i vores rådgivning. Vi anvender kun de bedste materialer, håndværkere og samarbejdspartnere, der ikke blot giver det bedste og flotteste slutresultat – men, på sigt også tilsikrer, at der spares på reparationer og vedligeholdelse.

Individuelle boligdrømme er med til at skabe positiv variation i byggeløsningerne – vore kunder har alle forskellige ønsker og behov til deres nye hjem. Derfor tegner og bygger vi individuelle huse og bygherre sætter selv sit præg på husets arkitektur, design og indretning. Dette sker naturligvis i åben og tillidsfuld dialog.

At bygge og skabe et nyt hjem er en stor beslutning. Derfor tager vi altid vore kunder “i hånden” gennem hele processen. Dette sker i tæt samarbejde med vore professionelle og engagerede samarbejdspartnere, byggeledere og håndværkere, således at vore kunder kan være helt trygge fra drøm til virkelighed.

Vi sætter en stor ære i at levere de bedste løsninger – hver gang.

Har du et projekt i tankerne?

Besøg os
Gugvej 124
9210 Aalborg SØ
Lavet af Jacob Hass Thomsen
© Copyright 2009-2021 m2plus ApS.
CVR: 32453457